Huwelijks zangeres

Gaan jullie trouwen?! Passende bruiloftmuziek mag je absoluut niet vergeten. Prachtige live muziek tijdens de ceremonie, het aansnijden van de taart, receptie of borrel. Het is belangrijk dat de bruiloft muziek past bij jullie persoonlijkheden. Ik ga voor die éxtra muzikale touch.

Boeken jullie naast mij als trouwfotograaf ook huwelijkszangeres Steffi Ras profiteer dan van 25 EURO korting.

Wat is er allemaal mogelijk? 

ESPRESSO
+ 3/4 nummers tijdens de ceremonie
+ 1 verzoeknummer

LUNGO
+ 3/4 nummers tijdens de ceremonie
+ 1 verzoeknummer
+ 30 minuten achtergrond muziek

CAPPUCCINO
+ 3/4 nummers tijdens de ceremonie
+ 2 verzoeknummers
+ 60 minuten achtergrond muziek

          Wie is Steffi Ras

Wie ben je?

Mijn naam is Steffi Ras. Ik woon samen met mijn vriend Erik, onder de rook van Eindhoven. Samen proberen wij een kleine meid van 2 jaar op te voeden, Sofie. 

Wat doe je in het dagelijks leven?

In het dagelijkse leven kom ik iedere dag uren te kort. De eerste helft van de week werk ik als Tendermanager bij Prowise. De 2e helft van de week staat in het teken van muziek maken als zangeres. Wekelijks verzorg ik live muziek op mooie momenten tijdens de bruiloften. Denk aan muziek tijdens de ceremonie, het aansnijden van de taart, tijdens het diner of de receptie. Maar ook speel ik samen met Coverband Blush het dak eraf op het avondfeest! Het leuke is dat een aantal bandleden van Blush mij soms muzikaal begeleiden tijdens de ceremonies, als daar vraag naar is vanuit het bruidspaar. WIN-WIN!

Ben ik even niet met muziek bezig, dan dans ik in de woonkamer met onze Sofie of dan lig ik languit in de Yoga studio. Ook ben ik een écht familiemens en drink ik graag een theetje of een rode port met mijn vriendinnen. 

Wat is je podium ervaring?

Die gaat al ver terug. Ooit als klein meisje met een pony en ronde bril begonnen in het kinderkerkkoor. Op mijn 18de deed ik auditie bij Big Band Triple B en bij de Buulse Proms. Vanaf dat moment is de sneltrein non-stop doorgedenderd. Leadzangeres bij o.a. Partyband Freezz en Soulband Turnback. Ik deed mee aan de Helmonds Musical Berry, aan Musique Spectaculaire en aan The Voice of Eindhoven. Momenteel zing ik dus wekelijks tijdens bruiloften als solist of met band.

Wat is je favoriete muziekstijl om te zingen/spelen?

Ik zing heel graag Power Ballads. Denk bijvoorbeeld aan Stairway To Heaven van Led Zeppelin, License To Kill van Gladys Knight en Runnin’ van Beyoncé. Nummers waarin je muzikaal lekker kan ‘uitpakken’, ondersteund met een mega orkest of harmonie!

Wat is je favoriete songtekst?

  • Nants ingonyama bagithi Baba 
  • Sithi uhm ingonyama 
  • Nants ingonyama bagithi baba 
  • Sithi uhhmm ingonyama
  • Ingonyama 
  • Siyo Nqoba 
  • Ingonyama 
  • Ingonyama nengw’ enamabala

Wat is je levensmotto?

Als ik niet meer kan zingen, dan leg mij maar tussen 6 planken….haha.

Wie is je grote muzikale voorbeeld?

Ooh, moeilijk! Een voorbeeld heb ik niet echt, maar Adele vind ik steengoed. Alleen blijft het jammer dat ze haar laatste 2 concerten in Londen gecanceld heeft, terwijl ik al voor de deuren van het Wembley Stadium stond te wachten! 

Wat zijn je rituelen voor je het podium op gaat?

Ik eet altijd een appeltje en heb mijn thermoskan met heet water, citroen en gember bij (met soms een vleugje rum)! Natuurlijk niet voor een huwelijksmis haha.

error: Content is protected !!
×