Good to know

  Hoe boek ik een fotoshoot?

  Via het contactformulier kun je een fotoshoot boeken of extra informatie opvragen. Je geeft een voorkeursdatum op en ik zal nagaan in mijn agenda of deze datum mogelijk is. Hierna neem ik contact met jullie op en stuur ik extra informatie toe met betrekking tot onder andere kledingtips, tijdstip en locatie.

  Hoe ver van tevoren kan ik het beste boeken?

  De weekenden zitten gauw vol. Houd hiermee rekening. Ik adviseer om minimaal 2 maanden vooraf te boeken en bij een newbornshoot minimaal 4 maanden vooraf. Soms kan je geluk hebben als je last minute boekt.

  Waar fotografeer jij?

  Ik fotografeer zowel binnen als buiten met natuurlijk licht. Dit kan zijn bij jouw thuis of op een mooie plek in de natuur. Ik reis maximaal 1 uur vanuit Beek en Donk voor fotoshoots, uitgezonderd bij bruiloften. De reiskostenvergoeding is 35 cent per kilometer buiten Beek en Donk.

  Ik shoot regelmatig in Beek en Donk, Helmond, Eindhoven, Geldrop, Veldhoven, Tilburg, Den Bosch, Boxmeer, Nuenen, Son en Breugel, Gemert, Mierlo, Deurne, Bakel, Maarheeze, Heeze, Veghel, Nederweert en Weert.

  Wat als er slecht weer is voorspeld op de dag van mijn shoot?

  Bij een slechte weersvoorspelling neem ik 1 dag vooraf de shoot contact met je op als de shoot niet door kan gaan. Bij bewolking kan een shoot gewoon doorgaan. In de zomer fotografeer ik voornamelijk in de ochtend of in de avond, omdat je dan geen felle zon of harde schaduwen hebt.

  Het verzetten van een shoot komt nauwelijks voor, vaak is er op de dag nog wel een uurtje droog.

  Hoe ontvang ik de foto’s?

  In de eerste week ontvang je een sneak preview. Binnen 2 weken na de shoot ontvang je een link inclusief wachtwoord die je verwijst naar een online galerij met een selectie digitale onbewerkte foto’s met watermerk. In deze galerij kies je het aantal foto’s conform het door jou gekozen pakket. Deze selectie zal binnen ca. 6 weken bewerkt worden en digitaal aan je worden geleverd via een download link. Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie voor eigen gebruik en in social media formaat. Voor iedere extra bewerkte foto bovenop het gekozen pakket bereken ik €10,-.

  Hoe ga jij om met het delen van de foto’s op bijvoorbeeld social media?

  Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media en voor promotie- en reclamedoeleinden van Pixels + Stories. Wil je dit liever niet, geen probleem! Laat het dan bij het boeken even weten.

  Krijg ik de foto’s alleen in kleur?

  Je ontvangt de foto’s in kleur en waar ik denk dat de foto ook in zijn recht is als een zwart-witte foto, dan lever ik deze extra aan.

  Wat is verder goed om te weten?

  Lees de algemene voorwaarden. Bij het boeken van een fotoshoot ga je hier namelijk mee akkoord.

  error: Content is protected !!
  ×