If you’re into love connections + magic moments
this place is for you

Partners

 

Ga je binnenkort trouwen en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Misschien dat wij iets voor je kunnen betekenen. Hieronder vind je diverse partners waarmee ik samenwerk. Doe er je voordeel mee!

Liefs, Virginia

Videograaf

Boeken jullie via mij als trouwfotograaf ook videograaf Nick Schouwenaars van NIVA Memories dan profiteer je van mooie kortingen.

Nieuwsgierig geworden naar NIVA Memories? Lees hier verder en bekijk onder andere in welke stijlen hij filmt.

 

 

Catering

Bij het boeken van deze Mediterraanse cateringservice via mij en mij als trouwfotograaf ontvangen jullie een GRATIS gepersonaliseerde borrelplank.

Heerlijke specialiteiten op de grazing table op jullie bruiloft? Lees op www.smaakfabriq.nl meer en bekijk wat de SmaakFabriq voor jullie kan betekenen.

 

Bruidsmode

Trouwjurken waar je ’s nachts over droomt en prachtige jurken voor bruidsmeisjes. Besluit je mij te boeken als trouwfotograaf en koop je door mij een trouwjurk bij Queens Bruidsmode, dan krijg je een GRATIS haarsieraad voor jullie speciale dag.

Say yes to the dress! Lees meer over deze bruidswinkel op www.queensbruidsmode.nl en maak een afspraak bij Queens Bruidsmode om JOUW jurk te vinden.

Trouwpak

Bij Suits By Queens kun jij terecht voor je meest belangrijkste en bijzonderste outfit in je leven, jouw trouwpak! Bij aankoop van je trouwpak via mij en het boeken van mij als trouwfotograaf ontvang je een GRATIS maatshirt.

Tijdens een afspraak in de showroom creëren jullie samen jouw perfecte trouwpak. Ga naar www.suitsbyqueens.nl en maak een afspraak bij Suits by Queens.

 

Zangeres

Steffi Ras verzorgt live muziek tijdens prachtige huwelijksmissen als huwelijkszangeres. Ze is dan een muzikale, rode draad op jullie trouwdag. Na de ceremonie verhuist ze vaak haar geluidsinstallatie mee naar de feestlocatie voor het aansnijden van de taart of bij het proosten.

Weten hoe Steffi een toegevoegde waarde is voor jullie bruiloft? Lees dat dan hier. Boeken jullie via mij Steffi als huwelijkszangeres én mij als trouwfotograaf, dan krijgen jullie een KORTING van 25 EURO.

 

Trouwambtenaar

 

 

Op jullie trouwdag is de ceremonie het moment waar het allemaal om draait. Het moment waarop jullie JA zeggen. Als je dit moment echt speciaal wil maken, dan ben je bij Jessica van Ceremonie Vol Liefde aan het juiste adres. Boeken jullie via mij Jessica als trouwambtenaar én mij als trouwfotograaf, dan geef Jessica jullie een cursus Schrijf je gelofte. Bezoek www.ceremonievolliefde.nl en maak kennis met elkaar.

error: Content is protected !!
×